Απολαυστικά noodles με σολομό ψημένα σε αλουμινόχαρτο και η απόλαυση με την πλούσια νόστιμη γεύση του σολομού είναι εξασφαλισμένη.

Ο σολομός πρόκειται για ένα ψάρι με υψηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά, που αποτελεί μια καλή πηγή ωμέγα-3 λιπαρών οξέων, με χαμηλή περιεκτικότητα σε κορεσμένα λιπαρά και καλή πηγή πρωτεϊνών. Επίσης, αποτελεί μια από τις καλύτερες πηγές βιταμίνης Β12, σιδήρου και βιταμίνης D.

 

Εκτέλεση

-Τοποθετήστε τα μαγειρεμένα noodles στο κέντρο ενός λαδωμένου αλουμινόχαρτου (περίπου 50 x 30 cm)

-Τοποθετήστε από πάνω το καρότο, τα φρέσκα κρεμμυδάκια, τα μανιτάρια και το φιλέτο σολομού.

-Πασπαλίστε με αλάτι και τον ψιλοκομμένο μαϊντανό.

-Διπλώστε το αλουμινόχαρτο για να κλείσει ο σολομός και σφραγίστε τις άκρες.

-Τοποθετήστε το αλουμινόχαρτο σε ένα ταψί.

-Ψήστε στους 180 βαθμούς για 15 λεπτά και σερβίρετε.

 

Διατροφική αξία (για 1 μερίδα)
– Ενέργεια: 681 θερμίδες
– Πρωτεΐνη: 47 γρ
– Λιπαρά: 27 γρ
– Υδατάνθρακες: 68 γρ
– Φυτικές ίνες: 4,7 γρ

 

Απολαυστικά noodles με σολομό ψημένα σε αλουμινόχαρτο και η απόλαυση με την πλούσια νόστιμη γεύση του σολομού είναι εξασφαλισμένη.