Υγιεινή, εύκολη και νόστιμη συνταγή για σούπα με λίγες μόνο θερμίδες και πλήθος χρωματιστών λαχανικών στο πιάτο σας!

Εκτέλεση 
1. Βάζετε το κρεμμύδι, το σκόρδο και τον ζωμό σε μια μεγάλη κατσαρόλα και μαγειρεύετε για 5 λεπτά
2. Προσθέστε τα λαχανικά, το πιπέρι, τα μυρωδικά και προσθέστε νερό, όσο χρειάζεται για να «σκεπαστούν» τα λαχανικά. Αφήστε να πάρει βράση και σιγοβράστε για περίπου 20 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν.
3. Αν θέλετε η σούπα να γίνει τύπου βελουτέ, ρευστοποιήστε την με την βοήθεια ενός μίξερ.

Διατροφική αξία/ανά μερίδα
– Ενέργεια: 71 kcal
– Πρωτεΐνη: 3,5 γρ
– Λιπαρά: 0,8 γρ
-Υδατάνθρακες: 13γρ
– Φυτικές ίνες: 3,6 γρ

Σούπα λαχανικών από το Α έως το Ω