Υγιεινή Μους Σοκολάτας με λίγα μόλις υλικά, για μια γλυκιά συνταγή χωρίς γλυκαντικά και πλούσια γεύση.

Εκτέλεση

  • Σε μια μικρή κατσαρόλα βάζουμε την σοκολάτα με το γάλα για να λιώσουν σε χαμηλή φωτιά
  • Μόλις λιώσει η σοκολατα και αφού έχει παγώσει πρώτα λίγο, αδειάζουμε το μείγμα στο μπολ που έχουμε βάλει το γιαούρτι και ανακατεύουμε έως ότου ομογενοποιηθούν.
  • Μοιράζουμε το μείγμα σε μικρά ποτηράκια και τα βάζουμε στο ψυγείο έως ότου να παγώσουν και το μείγμα να ομογενοποιηθεί
  • Σερβίρουμε με φρέσκα φρούτα εποχής (ιδανικά φράουλες που ταιριάζουν αρκετά με την σοκολάτα)
Υγιεινή Μους Σοκολάτας